Debiteurenbeheer

Facturen en herinneringen versturen, bijhouden van betalingsregelingen, contact met klanten over (openstaande) facturen. Debiteurenbeheer is tijdrovend, maar heel belangrijk. Administratiekantoor Wich kan het debiteurenbeheer of delen daarvan voor u verzorgen.

Facturatie

Het startpunt voor debiteurenbeheer is de facturatie. Een keurig verstuurde factuur zal sneller betaald worden. Administratiekantoor Wich zorgt ervoor dat uw factuur voldoet aan de factuureisen.
Administratiekantoor Wich richt de facturatie naar uw wens in. Het kan zijn dat u meerdere orders wilt kunnen factureren of abonnementsfacturen wilt versturen. Wij kunnen dit binnen zowel SnelStart als Twinfield voor u instellen. Facturen worden in uw eigen stijl, per post of per mail verzonden. Heeft u nog geen eigen huisstijl? Wij raden u Esther Designs aan.

Herinnering

Administratiekantoor Wich verstuurt herinneringen en vergemakkelijkt de communicatie met klanten. Meerdere betalingsmethoden zijn mogelijk, geheel afhankelijk van uw wensen. Medewerkster mevrouw van Veen heeft jarenlange ervaring in klantcontact.

Incasso

Incasso is geautomatiseerd. Betaalt een klant ondanks de meerdere betalingsherinneringen nog steeds niet? Dan kan Administratiekantoor Wich eenvoudig en snel een incassotraject starten. Geen noodzaak tot inschakeling van een duur incassobureau.

Incassoprocedure

Het kan zijn dat uw klant na herinnering en minnelijke incasso nog niet betaald. In dat geval zal een incassoprocedure moeten worden gestart. Hiervoor moet de dienst van een deurwaarden worden ingeschakeld. Wij werken uitsluitend met Agin Pranger. Hierdoor kennen wij de juiste personen en is de communicatie sneller en persoonlijker.

Debiteurenbeer

Voordelen wanneer u uw debiteurenbeheer of delen daarvan uitbesteed aan Administratiekantoor Wich.

  • Facturen geheel in uw eigen stijl, conform factuureisen,
  • Geautomatiseerde opvolging van facturen en herinneringen na vervaldatum,
  • Facturen sneller betaald door eenvoudige betaalmogelijkheden,
  • Eenvoudige communicatieplatform tussen u, uw medewerkers en uw klanten,
  • Betalingsregelingen aanmaken en automatisch bewaken,
  • Realtime rapportages en actielijsten,
  • Geen dure incassobureaus, alles in eigen hand.

Hulp nodig bij uw debiteurenbeheer of deze uitbesteden? Administratiekantoor Wich staat voor u klaar >>