Financiële administratie

Uit een eerder onafhankelijk onderzoek van Myler blijkt dat een gemiddelde zzp’er 7 uur per maand bezig is met de administratie. Voor een jaar betekent dat in totaal maar liefst 84 uur. Met een uurtarief van € 60,- kost het zelf voeren van de administratie jaarlijks rond de € 5.000,-.

Financiële software

Administratiekantoor werkt met de financiële pakketten van SnelStart, Twinfield en Moneybird. De keuze voor één van deze pakketten kunnen wij na een gesprek met u maken op basis van uw wensen.

Scan en herken

De administratie wordt gekoppeld aan onze scan- en herkensoftware. De originele gegevens worden verwerkt en opgeslagen in de administratie.

Directe bankkoppeling

Binnen vrijwel ieder pakket is een directe bankkoppeling met uw bank mogelijk. Uw banktransacties worden, periodiek, via veilige verbinding in de administratie ingelezen. De kans op fouten is hiermee tot een minimum beperkt en u hoeft er niet meer om te denken de transacties door te geven.

Extra mogelijkheden

De administratie kan naar wens worden uitgebreid met extra mogelijkheden, zoals:

Betaalopdrachten

Heeft u veel leveranciersbetalingen te doen, dan is handmatig invoeren een tijdrovende klus. Binnen meerdere financiële pakketten kunnen wij dit automatiseren. U geeft aan welke openstaande inkoopfacturen u wilt voldoen en de betalingen worden binnen uw bankomgeving klaar gezet om door u te worden goedgekeurd.

Automatische incasso’s

Koppelingen

Uw administratie bij Administratiekantoor Wich:

  • Altijd een up-to-date financieel overzicht,
  • Kans op fouten vrijwel nihil,
  • Snel documenten terugvinden,
  • 24/7 beschikbaar

Hulp nodig bij uw financiële administratie of deze uitbesteden?

nl_NLDutch
nl_NLDutch