Online boekhouden

Opkomst van online boekhouden

Online boekhouden wordt reeds geruime tijd aangeboden. De laatste jaren gaan meer ondernemers er gebruik van maken vanwege de vele voordelen die het biedt.
Niet langer bent u gebonden aan uw kantoor of pc, u kunt waar ter wereld, vanaf ieder systeem inloggen en uw administratie bijwerken of inzien. Uw gegevens worden op beveiligde servers opgeslagen met uitstekende backup.

Aanbieders

Voor online boekhouden zijn legio aanbieders te vinden, ieder met haar eigen voordelen en prijzen. Administratiekantoor Wich heeft een weloverwogen keuze gemaakt in haar partners.
Administratiekantoor Wich biedt online boekhouden aan via de platformen van SnelStart en Twinfield. SnelStart heeft jarenlange ervaring in de ontwikkeling van offline boekhouden en richt zich meer en meer op online of in de cloud boekhouden. Twinfield is ontwikkeld voor online gebruik en kent geen offline product. Beide leveranciers hebben een hoge mate van upp-time en een uitstekende backup. Van beide platformen heeft Administratiekantoor Wich ruime kennis en ervaring.

Online gaan

Afhankelijk van uw wensen adviseren wij welk platform het meest bij u past. Na uw keuze richten wij het platform in en staan u bij in het gebruik.

Wilt u meer informatie of wenst u met uw administratie online te gaan, neemt u gerust contact met ons op.