Over ons

Over Administratiekantoor Wich

Administratiekantoor Wich ondersteunt zzp’ers, mkb’ers maar ook BV’s in heel Nederland bij hun administratie.

Het team

Sonny WichFroukje van Veen
sonny@administratiekantoor-wich.nlfroukje@administratiekantoor-wich.nl
Oprichter, specialist boekhoudtechniek en administratieAdministratief medewerker en officemanager
‘Inzicht is alles’

 

In mijn jaren als boekhoudkundig medewerker zag ik ze vaak: ondernemers die vastliepen in hun boekhouding. Kleine onzorgvuldigheden kunnen dan flinke financiële gevolgen hebben. Met de oprichting van administratiekantoor Wich had ik twee uitgangspunten. Ontzorgen in de administratie en belastingverplichtingen en zorgen voor een heldere duiding van die cijfers en de toekomstvisie voor een bedrijf.
Daarbij maken wij het de ondernemer – die toch liever onderneemt dan ieder bonnetje in te moeten boeken – zo gemakkelijk mogelijk. De administratie wordt namelijk volledig digitaal verwerkt. Bovendien heeft elke klant vierentwintig uur per dag inzicht in zijn financiën. Wel zo transparant.

‘Duiding van cijfers en mogelijkheden’

 

Niemand wil zich laten dicteren door geld. Tegelijkertijd zijn goede financiën onontbeerlijk om te kunnen blijven doen waar je van houdt. Voor ondernemers is inzicht in de financiën daarom ontzettend belangrijk.
Een kloppende boekhouding is een bron aan managementinformatie: hoe gaat het met het bedrijf, kan er een nieuwe investering gedaan worden, is er ruimte voor nieuwe werknemers? Administratiekantoor Wich zorgt niet alleen voor deze basis en de verwerking van de cijfers, maar fungeert ook als sparringpartner en adviseur. Zo kunnen onze klanten weloverwogen keuzes maken.

Partners

Naast de vaste medewerkers heeft Administratiekantoor Wich een partnernetwerk met betrouwbare partners voor specialistische diensten en of software. Wij vertellen u graag welke partners wij hebben gekozen en hoe wij u daarmee van dienst kunnen zijn.