Formule 1 Teammanager

Het Formule 1 seizoen gaat weer van start. Wij willen u uitnodigen om deel te nemen aan onze F1 Teammanager competitie. Wees er snel bij! U heeft nog tot zaterdag 16 maart om u in te schrijven en een team samen te stellen. Aan de winnaar van onze competitie wordt een leuke attentie als prijs gegeven.

Formule 1 Teammanager

Met de game Formule 1 Teammanager beleef je het F1-seizoen als teammanager. Stel je favoriete coureurs, chassis en motor op in je eigen team en verdien elke race punten. Het principe is eenvoudig: als een coureur goed rijdt scoor jij ook! In dit spel leid je een virtueel Formule 1-team bestaande uit 2 coureurs, een chassis en een motor. Je start met een budget van 100M dat je gedurende het seizoen kunt vergroten door slim te investeren en strategisch te wisselen.

Meedoen aan competitie

Giften

Voor de aftrek van giften aan het algemeen nut beogende instellingen en aan steunstichtingen SBBI geldt een drempel van 1% van het verzamelinkomen van u en uw fiscale partner samen, met een minimum van € 60. Betaal de geplande giften voor twee