Sponsor ZV Azuro

Trots sponsor

Sinds 16 oktober 2017 is Administratiekantoor Wich trots sponsor van zwemvereniging Azuro. Volledig onbekend waren we niet; zoon Thomas zwemt sinds de fusie bij de vereniging.

Wij hebben bij de vereniging een plek gevonden waar onze kinderen terecht kunnen voor hun sportiviteit en techniek en conditie worden ontwikkeld. Wellicht dat Thomas later, zoals hij zelf wil, kan meedoen in wedstrijdverband.

Het enthousiasme, ambitie van instructeurs, leden en bestuur van Azuro, de open sfeer en de professionaliteit waren voor Administratiekantoor Wich genoeg redenen om een verbintenis aan te gaan. Voor drie seizoenen staan wij met ons logo op de rechtermouw van de verenigingsshirts met de mogelijkheid op verlenging.

Zwemvereniging Azuro

Azuro is ontstaan uit de fusie tussen de zwemverenigingen Appingedam (ZPCA) en Delfzijl (De Eemsrobben). Eemsrobben en ZPCA hebben beide bijna 50 jaar als afzonderlijke verenigingen de zwemsport in de regio weten te onderhouden. Zowel de waterpolo als het wedstrijdzwemmen hebben in het lange bestaan van de verenigingen menig kampioen op het podium gezet.
Per 1 juli 2017 is de zwemsport in de regio Delfzijl/Appingedam vertegenwoordigt door Azuro. Bij zwemvereniging Azuro wordt waterpolo, recreatief- en wedstrijdzwemmen beoefend.

Voor meer informatie, lestijden en aanmelding kunt u terecht op zvazuro.nl.