Partners

Keuze voor partners

Administratiekantoor Wich streeft naar een hoge kwaliteit in haar diensten tegen betaalbare tarieven. Daarvoor heeft zij een weloverwogen keuze gemaakt in partners voor software en diensten. Wij laten u graag kennis maken met onze partners en kunnen van ieder vertellen wat u kunt verwachten.

Communicatie en dossiervorming

Communicatie en dossiervorming hebben wij in hoge mate gedigitaliseerd en geoptimaliseerd middels Radar Software. Alle van belang zijnde communicatie wordt vanuit één pakket gedaan en stukken worden automatisch op de juiste plek, digitaal in dossiers opgeslagen. Uw papieren stukken worden met een gespecialiseerde scanner gedigitaliseerd in pdf formaat.

Financiële software

De financiële pakketten worden geleverd door partners SnelStart en Twinfield. Wij kunnen u adviseren welke van deze partners voor u de beste oplossing biedt. Bij beide partners zijn de benodigde cursussen gevolgd en volgt Administratiekantoor Wich voortdurend de nieuwste ontwikkelingen.

San en herken

Voor ieder financieel pakket is een betrouwbare scan en herkenoplossing gevonden bij partners Elvy en Basecone. Kennis over het instellen en gebruik is bij Administratiekantoor Wich aanwezig,

Debiteurenbeheer en incasso

Klanten die naast ondersteuning in de administratie ook ondersteuning in debiteurenbeheer wensen kan Administratiekantoor Wich van dienst zijn bij debiteurenbeheer. Indien noodzakelijk kunnen aansluitend incasso trajecten worden gestart.

Rapportages en SBR

Uw rapportages verzorgen wij met Infine, deze rapportgenerator koppelt naadloos met de financiële pakketten en biedt naast papieren of pdf rapportages ook SBR rapportages. SBR rapportages worden door de Kamer van Koophandel verlangt voor de publicatie, daarnaast beginnen ook banken om SBR formaat te vragen bij financieringsaanvragen.

Specialistische diensten

Voor specialistische kennis over fiscale zaken en of personeel werkt Administratiekantoor Wich nauw samen met Accountantskantoor Dijk en Uitzendbureau Befaflex.

Wij staan u graag te woord hoe wij u van dienst kunnen zijn, neemt u gerust contact op.