Mag ik me voorstellen

Geachte klanten van administratiekantoor Wich,

Met deze brief wil ik mij graag voorstellen aan alle klanten van administratiekantoor Wich.

Mijn naam is Shavique James ik ben 18 jaar oud en op dit moment ben ik bezig met de studie medewerker financiële administratie en wil graag de theorie in de praktijk gaan brengen.

Door de vele projecten die ik heb uitgevoerd tijdens mijn opleiding ben ik erachter gekomen dat het vak rekenen mij het meest ligt en daarom lijkt deze stage voor mij ideaal. Daarnaast sluiten de werkzaamheden van administratiekantoor Wich in mijn ogen goed aan bij mijn interesses en studie.

In de periode van september 2019 t/m juli 2020 zal ik stagelopen bij één van de beste bedrijven hier in Nederland die administratiekantoor Wich heet.

Met vriendelijke groet,

Shavique James